VoIP telefonie, ook voor uw bedrijf

Steeds meer bedrijven stappen over naar VoIP telefonie vanwege de lagere kosten en de flexibiliteit. U kunt met VoIP overal waar u bent bereikbaar zijn op uw zakelijke nummer. Het beheer van de telefooncentrale is eenvoudig; je doorschakelingen, belplannen, wachtmuziek en voicemail instellingen in de cloud beheren. Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden, dit maakt het investeren in een dure telefooncentrale op locatie onnodig.
Victon ICT te Waddinxveen kan u hierin voorzien.

De mogelijkheden van VoIP telefonie

VoIP telefonie heeft meer mogelijkheden dan de ‘reguliere’ analoge telefonie en is hierdoor goed af te stemmen op de bedrijfssituatie. Het maakt hierbij niet uit hoe groot het bedrijf is en kan hierdoor makkelijk mee groeien met het bedrijf.
Voor bedrijven is VoIP bellen erg aantrekkelijk. Hiermee kunt u namelijk bellen voor een vaste lage prijs. Hiernaast bent u altijd en overal bereikbaar op een nummer, zo ook op uw mobiel. Zo kunt u een mobile VoIP app op uw mobiele telefoon installeren en logt u overal in op de telefooncentrale in de cloud.
Doordat VoIP over de zelfde kabels loopt als het internet zijn extra telefoonkabels niet meer nodig. De hoeveelheid gesprekken die tegelijk uitgevoerd kunnen worden over VoIP zijn onbeperkt.
Met handige programma’s is het mogelijk om de telefoon te bedienen vanaf de pc. Denk hierbij aan een telefoonnummer bellen direct vanaf een internet pagina. Ook is het mogelijk de belgeschiedenis in te zien op de pc, om zo een gemist gesprek makkelijk terug te bellen.

VoIP telefonie door Victon ICT

Heeft u specifieke vragen over VoIP telefonie of bent u benieuwd of dit een toevoeging is aan uw bedrijf? Dan kunnen de specialisten van Victon ICT u hierbij helpen. Neemt vrijblijvend contact op met Victon ICT. Wij zijn bereikbaar van 8:00-17:30 uur. U kunt te aller tijden terecht via het contactformulier op de contactpagina, klik hier om de contactpagina te openen.

Gerelateerde diensten van Victon ICT

  • Exchange migratie
  • Office 365 migratie
  • OneDrive
  • Cloud computing
  • SharePoint online
  • Cloud opslag
  • Cloud oplossingen
  • Exchange online